KEÇİ SAYI 2

Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz PDF dosyasında 6 sayfa bulacaksınız. Sayfaları arkalı önlü bastırın. Sayfa numaralarına göre bu üç sayfayı iç içe koyun, katlayın.

Çoğaltın, Dağıtın!!!

Keçi Fanzin Sayı 2 PDF

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Eylül 2013 Çarşamba

ASDER (Adaleti Savunanlar Derneği)'den gezi eylemleri için suç duyurusu



Dernek başkan yardımcısı Kerim SÜREL geçtiğimiz günlerde savcılığa gelerek hazırladıkları duyuruyu teslim etti ve öncesinde basın açıklaması yapmayı da ihmal etmedi. Basın açıklamasında söyledikleri ise düşündürücüydü. SÜREL'in kullandığı bazı ifadeler şöyle "başörtülü avına çıkmak", "gerçek yüzleri", "yüz yıllık karanlık tünel. Özellikle karanlık tünel ile ne söylemek istediği ise hala cevaplanabilmiş değil.


Basın açıklamasından satir başları


Açıklamayı okuyan derneğin Ankara Şube Başkan Yardımcısı Kerim Sürel, Gezi Parkı eylemlerinin masum olmadığını savunarak, “Hak ve özgürlük mücadelesi soylu bir girişimdir. Halkın ve ülkenin yanında olduğunu söyleyenler, halkın ve milletin mallarını yakıp yıkarak gerçek yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir” dedi. Demokrasiyi bütün dünyaya dayatanların, bugün, demokrasinin kurallarına uymayı içlerine sindiremediğini iddia eden Sürel, şunları kaydetti: “Sokakta başörtülü avına çıkanlar gücü ellerine geçirdiklerinde hangi faşizan uygulamalara başvuracaklarını göstermişlerdir. Milletimiz, yüz yıllık karanlık tünelden çıkma mücadelesinde yerini almalı, kaderini, karanlık güçlerin ellerine bırakmamak için ayağa kalkmalıdır.” 



http://www.yeniakit.com.tr/m/?id=4507

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YENİ SAYI BU KAPAĞIN ALTINDA!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Keçi Fanzin Twitter:

Keçi Fanzin Facebook Sayfası:


#KeçiFanzin #KeciFanzin