KEÇİ SAYI 2

Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz PDF dosyasında 6 sayfa bulacaksınız. Sayfaları arkalı önlü bastırın. Sayfa numaralarına göre bu üç sayfayı iç içe koyun, katlayın.

Çoğaltın, Dağıtın!!!

Keçi Fanzin Sayı 2 PDF

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29 Ağustos 2013 Perşembe

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan : Gezi Eylemleri Geride Kaldı

 
 
  


İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Misbah Demircan, ziyaret için gittiği Erzurum’da yaptığı açıklamada Gezi Parkı olaylarının sona erdiğini ve her şeyin geride kaldığını söylemiş.


Beyoğlu’nun yerli yabancı misafirleri ağırlayan bir dünya kolonisi olduğunu anlatan Demircan, Gezi parkı olaylarıyla ilgili gazetecilerin sorusunu şu şekilde yanıtlamış.
"Beyoğlu her zaman gündemde olan, her türlü etkinliğin gerçekleştiği bir mekan. Dolayısıyla bu tip protestolar hep Taksim Meydanı'nda oldu ve oluyor. Tabi bundan sonra da yine kendi sesini duyurmak isteyenler olacaktır. Beyoğlu zaten böyle bir yer. Bugüne bir etkisi var mı peki? Hayır, bugün hayatımıza devam ediyoruz. Belki bir dönem iş maksadını aştığı için Beyoğlu bundan üzüntü yaşadı. Zarar gördü ama bunların hepsi geride kaldı. Yine geleceğine ve güzel günlerine bakıyor."


''Yayında mıydık?'' çıkışıyla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Demircan, bu sefer kameraların karşısında olduğunun ve gazetecilerin not aldığının farkında bir cevap verdiği için kendisine teşekkürü bir borç bilir. Keçi ailesi olarak ''normal hayatına'' devam etmesinin bizi de çok mutlu ettiğini belirtmekten kıvanç duyarız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YENİ SAYI BU KAPAĞIN ALTINDA!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Keçi Fanzin Twitter:

Keçi Fanzin Facebook Sayfası:


#KeçiFanzin #KeciFanzin