KEÇİ SAYI 2

Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz PDF dosyasında 6 sayfa bulacaksınız. Sayfaları arkalı önlü bastırın. Sayfa numaralarına göre bu üç sayfayı iç içe koyun, katlayın.

Çoğaltın, Dağıtın!!!

Keçi Fanzin Sayı 2 PDF

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Kuğulu'da Bayram Sevinci


Ankara Paylaşım Pazarı Kuğulu'ya Kuruluyor

Bayramda Ankara da olan arkadaşlar, bayramı da eski bayramlıklarımızı da paylaşmak için yine pazar günü "Paylaşım Pazarımız"da buluşuyoruz!! 


Paylaşım Pazarında;  (link için lütfen üşenmeyiniz ve tıklayınız)




  • Para kullanmıyoruz. Parayı kıyafet almak, eşyalar ve nesneler satın almaktan daha çok güzellikleri besleyen ve çoğaltan şeyler için kullanıyoruz.
  • Avm’lere girerek vakit, nakit ve enerji kaybetmek yerine, paylaşım pazarına karşılık beklemeksizin armağan edilenlerden ihtiyacımız olanları alıyoruz.

  • Hafifliyoruz, biriktirdiklerimizi ortaya çıkartıyoruz işe yaramalarını sağlıyoruz.
  • Zenginleşiyoruz, eksiklerimizi ve fazlalarımızı çevremizle paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz.
  • Satın almayıp fazla kapitalist üretime ve yığınlara karşı elimizde olanlardan paylaşarak ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Herkesi yaşamımız için bağımlı olduğumuz paranın yarattığı kaygıdan özgürleşerek paylaşmanın, armağan etmenin, almaya ve vermeye açık olmanın bolluk ve bereketini yaşamaya davet ediyoruz...
  • Yerel, küçük, sıcak, samimi kalıyoruz. Pazarlarda sosyalleşiyoruz, sohbet ediyoruz, parkları, dış mekanları yaşanır kılıyoruz.




Haydi kullanmadığımız en cici eşyalarımızı, en sevdiğimiz insana hediye ediyorcasına tertemiz ve özenle getirelim. Bayram ardından ekstra bir bayram sevinci yaşatalım, belki tanışmadığınız ama Ankara'da aynı yollardan geçtiğiniz birisine...

Kim bilir belki günün birinde onun hediye ettiği fular sizin boynunuzda, sizin hediye ettiğiniz ceket onun sırtında karşılaşırsınız yine aynı yollarda...

1 yorum:

YENİ SAYI BU KAPAĞIN ALTINDA!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Keçi Fanzin Twitter:

Keçi Fanzin Facebook Sayfası:


#KeçiFanzin #KeciFanzin