KEÇİ SAYI 2

Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz PDF dosyasında 6 sayfa bulacaksınız. Sayfaları arkalı önlü bastırın. Sayfa numaralarına göre bu üç sayfayı iç içe koyun, katlayın.

Çoğaltın, Dağıtın!!!

Keçi Fanzin Sayı 2 PDF

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 Ağustos 2013 Pazar

Duman'a ''Çiçek'' Ayarı





Kaan Tangöze:  ''Adam iyi bir adamdır, böyle bi' konuya girmez''



9 Ağustos Duman Altınoluk konserinde Kaan Tangöze, Cemil Çiçek'le Altınoluk'da


aynı otelde denk geldiklerini ve Cemil Çiçek'in kendileriyle aynı otelde kalmak istemediği için Duman'ı otelden attırdığını dile getirdi. 

Bu konuda konser sırasında açıklama yapan Kaan, ''olayın bir yanlış anlaşılma'' olabileceğini; bu durumun Bakan Cemil Çiçek'le alakalı olmayabileceğini ve sadece danışmanlarının bir kararı olabileceğini söyledi.


Haberin detaylarını yazmak için uğraşmıyoruz, aksine sizin tüm bu detayları yorum olarak paylaşmanızı rica ediyoruz. Kısaca mee!

2 yorum:

  1. " Attirdi " kelimesi bana sunu hatirlatti;ismet sezginin bakan oldugu bir donemde,karli bir havada gelibolu sokakta buromun penceresinden sokagi seyrederken adamin biri yere dustu titremeye ve kivranmaya basladi o esnada ismet sezgin yan apartmandan cikti(kizinin isyeri varmis)korumalar ve sofor hazirolda arabaya bindi tam giderken yerde titreyen adami farkettiler korumalar indi adami el ve ayaklarindan tutup park edili 2 arabanin arasina " attilar "

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sokağın adı gelibolu değil, göreme sokak olacaktı düzeltiyorum.

      Sil

YENİ SAYI BU KAPAĞIN ALTINDA!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Keçi Fanzin Twitter:

Keçi Fanzin Facebook Sayfası:


#KeçiFanzin #KeciFanzin