KEÇİ SAYI 2

Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz PDF dosyasında 6 sayfa bulacaksınız. Sayfaları arkalı önlü bastırın. Sayfa numaralarına göre bu üç sayfayı iç içe koyun, katlayın.

Çoğaltın, Dağıtın!!!

Keçi Fanzin Sayı 2 PDF

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Medya : ''Azcık sessiz slogan atın, çocuk uyuyor valla''

Sesi Kısılan TV Kanalları

Futbol sezonunun başlamasıyla beraber insanlar deşarj olmak ve biraz olsun tepkilerini gösterebilmek adına statlara doluştular. Birçok fanatik futbol taraftarı bu sezonun diğer sezonlardan farklı olacağını daha sezon açılmadan biliyorken, hepimizi şaşırtan bir sansür kampanyası ile karşı karşıya kaldık.
İnsanlar slogan atarken sesi kısılan tv kanalları, devletin sansürünü göstermemeye çalışan bir medya ile birleşince işte bu tip mizansenler ortaya çıkmaya başladı. Yakında maçların sadece dublaj olarak yapılacağından sert bir şekilde şüpheleniyorum.


Oto-Sansür istiyoruz! 

Biz Keçi olarak istiyoruz ki televizyonda maç izlerken bir slogan duyduğunda halk kıssın televizyonun sesini. Farkındalığı yüksek bir sürü olarak oto-sansür istemek bizim en doğal hakkımız. Eğer olur da TV'de bir nefret söylemi duyarsanız lütfen kumandanızın ''mute'' tuşuna fasılayla basınız. Nefret söylemi bittiğinde kusursuz TV serüveninize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler. 

Beşiktaş-Rize maçında “direniş” sloganları ve yine sesi kısılan kanal

Bugün (10.08.2013) Beşiktaş-Rize maçında tribünlerden yine direniş sloganları yükseldi. Taraftar “Her yer direniş her yer Beşiktaş”, “Her yer Taksim her yer direniş” diye slogana başlayınca, DSmart yine sesi kısmayı tercih etti.

İşte sendika.org'un yaptığı haber ve detayları :

Çarşı: “1. golü atmışız, bu daha başlangıç…” 


Şükrü Saraçoğlu Stadı “hükümet istifa” sloganlarıyla inledi

Kadıköy’deki Fenerbahçe-Salzburg maçında tribünleri dolduran on binlerce kişi “Hükümet istifa”, “Sık bakalım”, “Her yer Taksim, her yer direniş” sloganları attı
İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki Fenerbahçe Redbull Salzburg maçının 81. dakikasında “Her yer Taksim, her yer direniş” ve “Sık bakalım” sloganları atıldı. 84. dakikada da “Hükümet istifa” sloganları tüm statta yankılandı.



“Her yer Taksim, her yer direniş”


“Hükümet istifa”



Bu slogana Genç Fenerbahçeliler dışında herkes katıldı. Taraftarlar, Genç Fenerbahçeliler’e tepki gösterdi. Az sayıda taraftar da “Statta siyaset istemiyoruz” sloganı attı.

Öte yandan maçı canlı olarak veren D-Smart da bu protestolar esnasında yayının sesini kıstı.

Maç, Fenerbahçe’nin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi ve Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi öncesindeki Play Off turuna kaldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YENİ SAYI BU KAPAĞIN ALTINDA!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Keçi Fanzin Twitter:

Keçi Fanzin Facebook Sayfası:


#KeçiFanzin #KeciFanzin