KEÇİ SAYI 2

Aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz PDF dosyasında 6 sayfa bulacaksınız. Sayfaları arkalı önlü bastırın. Sayfa numaralarına göre bu üç sayfayı iç içe koyun, katlayın.

Çoğaltın, Dağıtın!!!

Keçi Fanzin Sayı 2 PDF

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 Ağustos 2013 Cuma

Her Sloganda Sen Varsın Gezi!



"Gol ata gol ata kazanacağız"


Ankete spoiler vermemek adına adını zikretmekten imtina ettiğimiz Sayın Ankara Valisi Gençlerbirliği'nin "Kırmızı - Kara, Burası Ankara" dövizini kışkırtıcı buluyormuş, devamında "buradan çıkış yok" çağrışımı olabileceği için.
(detay burada) Ais Ezhel'in seslendirdiği Gençlerbirliği 2012-2013 sezonu resmi şarkının canım sözlerinden başka bir şey çağrıştırmıyor bize. Ayrıca, “Burası Ankara” geçen sezon ilgilenilmesi gereken bir mevzuydu, sayın vali biraz geç kalmış sanki. 

“Her yer kara her yer kırmızı” diye bir sloganı daha oldu Gençler’in, yepyeni ve çok manidar. Duysa çok kışkırtıcı bulur sanırız sayın vali. Belki de “siyasi slogan” diye slogan atabilecek kadar naif Gençlerbirliklilere, “Ona bir şey yapamıyoruz, buyurduk buradan müdahale ediyoruz”  deme şeklidir.  

Kusura bakma sayın vali orantısız polis şiddetine maruz kaldığımızda da “Burası Ankara”ydı şimdi de “Burası Ankara”. Seni pek tanımıyoruz, yoksa ne diye anket yapalım. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YENİ SAYI BU KAPAĞIN ALTINDA!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Keçi Fanzin Twitter:

Keçi Fanzin Facebook Sayfası:


#KeçiFanzin #KeciFanzin